Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Адмінпослуги з роздрібної торгівлі алкоголем та тютюном по-новому

April 24, 2017

Унесено зміни до наказу ДФС від 24.10.14 р. № 213, якими начальникам головних управлінь ДФС в областях доручено організувати роботу з приймання документів та видачі ліцензій, довідок про внесення місця зберігання роздрібних партій алкогольних напоїв та тютюнових виробів до Єдиного держреєстру місць зберігання, у ЦОП, що діють на районному рівні, у межах надання адмінпослуг у сфері ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.
Ліцензія видається на підставі заяви, поданої суб’єктом господарювання до головного управління за місцем провадження торговельної діяльності безпосередньо уповноваженою особою заявника, надісланої рекомендованим листом або переданої через центри обслуговування платників, створені у ДПІ (крім створених у ДПІ в м. Києві).
У разі подання заяви через ЦОП уповноважена особа здійснює приймання документів та забезпечує їх передачу за реєстром до структурного підрозділу головного управління, до функцій якого належить здійснення загального діловодства, протягом одного робочого дня з моменту їх отримання.
Ліцензія видається заявнику або уповноваженому на те представнику заявника за довіреністю при пред’явленні ним документа, що посвідчує особу.

Наказ ДФС від 14.04.17 р. № 266 набув чинності з дня прийняття.

Джерело: https://uteka.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!