Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Financial Business Hub – корисні бухгалтерські знання та нові враження від підкорення нових Європейських горизонтів

December 8, 2017

У цьому році з 22 по 27 листопада успішно відбувся Financial Business Hub. Вперше ця бізнес-подія відбулася на п'ятизірковому лайнері Costa Favolosа під час круїзу Іспанія-Франція-Італія. Організатором Financial Business Hub виступила компанія UtekaBusinessEvents за підтримки громадських організацій «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» і «Спілка автомати заторів бізнесу».

Financial Business Hub  став можливістю для бухгалтерів України отримати цінну інформацію, перспективні знання, практичні навички і виробити нові ідеї, а також отримати яскраві враження від підкорення нових географічних горизонтів!
Головним хедлайнером цієї події виступив Аполлон Позов, генеральний директор видавничо-консалтингової компанії «Баланс-Клуб», кандидат економічних наук, президент Всеукраїнського бухгалтерського клубу, член Методологічної ради при Міністерстві фінансів України. Тематика, яка розглядалася на заході, – місце і роль бухгалтера і обліку в стратегії компанії. Отримані знання допоможуть учасникам, не тільки стати стратегічним партнером для керівництва компанії в управлінні бізнесом,  але і вийти на новий рівень топ-менеджера.

Під час подорожі бухгалтери змогли відвідати три європейські країни. Першою зупинкою лайнера стало – місто Марсель (Франція), де учасників очікувала цікава екскурсійна програма! На наступний день лайнер вже швартувався на батьківщині Луки Пачолі (основоположника сучасних принципів бухгалтерії) – в Італії, в місті Савоні, яке в давнину славилося виробництвом унікальною кераміки. Саме в цьому місті учасники Financial Business Hub  змогли побачити керамічну гігантську рахівницю, пройтися вузенькими вуличками, а також познайомитися з визначними пам'ятками і багатою історією міста! Останньою країною, яку відвідали учасники Financial Business Hub стала тепла Іспанія.
Лайнер пришвартувався в порту Барселони, і у бухгалтерів України було ще два дні, щоб познайомиться зі столицею Каталонії.

За час перебування в Барселоні ми відвідали парк Гуель з «пряниковими будиночками», побачили неймовірні будови архітектора Гауді - Храм Святого сімейства, будинки Мила і Бальо, які вражають своїм дизайном, а також побували на площі Каталонії, прогулялися по найвідомішій вулиці Барселони - La Rambla та у готичному кварталі.

Financial Business Hub став не тільки корисним заходом, а й найбільш незабутньою пригодою бухгалтерів в Європі!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!