Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

8–11 листопада відбувся 1-й Форум бухгалтерів сільськогосподарської галузі України

November 13, 2013

Більше 70 учасників з усієї України, серед яких бухгалтери провідних агрогосподарств України, фахівці держорганів і громадських організацій, зібралися в Ялті, щоб уперше взяти участь у всеукраїнському бухгалтерському форумі, організатором якого виступила компанія «Баланс-Клуб».
Відкрили Форум Міністр аграрної політики і продовольства Автономної республіки Крим Микола Петрович Полюшкін і заступник директора департаменту Міністерства доходів і зборів Олександр Ревчук, підкресливши особливе значення проводжуваного заходу й актуальність питань, винесених на розгляд.

За 4 дні роботи Форуму його учасники змогли обговорити важливі тенденції в оподаткуванні та обліку, земельних правовідносинах, обмінятися думками і досвідом у розв’язанні проблемних питань, вирішенні конфліктних ситуацій із контролюючими органами, а також ознайомитися з новітніми продуктами і послугами у сфері бухгалтерського обліку. А головне – Форум бухгалтерів сільськогосподарської галузі став базою спілкування, усі учасники заходу активно брали участь в обговореннях важливих питань, що хвилюють усіх аграріїв.

Це були незабутні, продуктивні і, без сумніву, корисні дні для бухгалтерів сільськогосподарської галузі. Кожен, покидаючи Ялту, був уже готовий повернутися на 2-й Агрофорум.
[i927] 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!