Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Сьома хвиля мобілізації: що треба знати?

January 21, 2016

Внаслідок демобілізації четвертої хвилі виникне потреба доукомплектувати Збройні сили. Планується комплектувати за рахунок контрактників. Природно, чим більше буде залучено контрактників, тим меншою буде потреба в мобілізованих.
Збройні Сили зацікавлені в максимальному комплектуванні професійними та мотивованими кадрами - військовослужбовцями служби за контрактом. З метою максимального комплектування ЗСУ військовослужбовцями за контрактом зараз ведеться робота з мобілізованими четвертої хвилі (яких незабаром необхідно буде звільняти у запас), а також раніше звільненими у запас - для залучення їх до служби за контрактом.
Після того, як стане зрозумілою кількість контрактників, Генштаб зможе назвати потребу у мобілізованих
Також повідомляється, що військові, які відслужили 11 місяців, можуть підписати контракт на 6 місяців. З 2016 року збільшено зарплату військовослужбовцям – для рядового вона становитиме близько 7 000 гривень, в зоні АТО будуть відповідні надбавки. Військові, що мають цивільну вищу освіту, можуть пройти тримісячні курси для отримання офіцерського звання. В подальшому умови служби та якість забезпечення будуть поступово зростати.
Якщо ви бажаєте спробувати себе в ролі контрактника або маєте запитання, звертайтесь на гарячу лінію: 0 800 500 051.

За матіриалами Генштабу ЗСУ.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!