Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

7 причин узяти участь у конкурсі «Кращий бухгалтер України»

September 19, 2017

Шановні колеги! 1 вересня стартував 5-й ювілейний конкурс «Кращий бухгалтер України»! За всі роки проведення конкурсу в ньому взяли участь 29 370 бухгалтерів. Запрошуємо і вас приєднатися до учасників (реєстрація за посиланням https://ua-award.uteka.ua) й отримати престижні сертифікати! Ви все ще сумніваєтеся, чи варта гра свічок? Безумовно, варта. І на це є 7 причин.

Причина 1. Можливість оцінити себе. Не сумнівайтеся – отримана вами оцінка буде об'єктивною та справедливою. Адже організатором конкурсу є громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» (професійне співтовариство, куди входять висококваліфіковані бухгалтери-практики, бухгалтери-експерти ВКК «Баланс-Клуб» із багаторічним стажем роботи). До того ж конкурс проводиться за підтримки Міністерства фінансів України та ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана». У ході конкурсу вам доведеться відповідати на запитання різної складності та спрямованості, а це допоможе не тільки визначити поточний рівень своїх знань, але й дізнатися, над чим варто ще попрацювати.

Причина 2. Утвердження свого «Я», шанс довести собі, що ви – професіонал високого класу. Величезний обсяг знань і навичок накопичено? Хотілося б порівняти себе з колегами? Беріть участь у конкурсі! Доведіть собі, що ви здатні показати результат на рівні більшості ваших колег – практикуючих бухгалтерів або навіть увійти до числа кращих за професією.

Причина 3. Підвищення особистого авторитету в очах керівника, колег і підлеглих. Після успішного проходження кожного етапу конкурсу ми будемо видавати престижні іменні сертифікати. А якщо ви увійдете в топ-10 переможців, вас чекає подяка від самого Міністерства фінансів України! Упевнені, що ці нагороди стануть гідною прикрасою вашого робочого місця. Дізнавшись про ваші успіхи, підлеглі будуть поважати вас ще більше, а директор оцінить і заохотить.

Причина 4. Можливість кар'єрного зростання. Ви поки ще не головний бухгалтер, але хочете ним стати? Або всі бухгалтерські премудрості вам добре відомі і ви хочете зростати далі – стати фінансовим директором, начальником економічної служби? З нами у вас усе вийде. За час існування конкурсу наші сертифікати вже зарекомендували себе на ринку праці, роботодавці довіряють нашій оцінці професіоналізму бухгалтера. Тому участь у конкурсі підвищить ваші шанси знайти достойне місце роботи.

Причина 5. Можливість відкрити свою справу і працювати на себе. Якщо ви увійдете в топ-10 переможців конкурсу, про вас дізнається вся Україна! Ми висвітлюємо церемонію нагородження і в соцмережах, і на сторінках наших видань. Повірте, це непогана реклама для вас. Багато учасників конкурсів минулих років уже успішно працюють на себе у сфері бухгалтерського консалтингу, затребувані як лектори на семінарах, у тому числі проведених ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у регіонах, є авторами бухгалтерських видань. Якщо у вас є бажання реалізувати себе в цій сфері, ловіть шанс!

Причина 6. Розвиток інтелекту, спілкування з колегами та розширення кругозору. Погодьтеся, участь у будь-якому конкурсі, семінарі, форумі тією чи іншою мірою розвиває інтелект. Підготовка відповідей на запитання конкурсу, робота над творчим завданням, відвідування церемонії нагородження та спілкування із провідними спеціалістами – це нові ідеї, розширення кругозору, причому не тільки в рамках професії.

Причина 7. Сплеск позитивних емоцій, азарт та адреналін. Конкурс – це насамперед змагання, і перемогти в ньому нелегко, але дуже почесно. І як здорово буде усвідомлювати, що ви на всі сто впоралися із завданнями й отримали престижні сертифікати. А скільки радості та гордості за себе ви відчуєте, увійшовши в топ-10 кращих бухгалтерів України. Ну і звичайно ж привітання рідних і колег – це потужний заряд на нові успіхи та звершення.

Беріть участь у конкурсі та досягайте нових вершин!

З повагою
оргкомітет конкурсу «Кращий бухгалтер України»

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!