Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Правила Кращих: Національний форум бухгалтерів відбудеться вп`яте!

February 14, 2017

Національний форум бухгалтерів встиг стати доброю традицією для представників бухгалтерської професії, і припав до душі сотням учасників. Близько 40 цікавих спікерів вже встигли виступити на попередніх форумах: яскраві, харизматичні, успішні, вони зачіпали кожну сферу життя, ділилися своїм багатим досвідом, щедро відкривали свої секрети і навчали учасників нових знань і навичок.
Запрошуємо Вас відвідати V Національний форум бухгалтерів «Правила Кращих», який пройде 28 квітня 2017 року та збере більше чотирьох сотень однодумців - унікальних людей, готових змінюватися, ставати кращими і творити!
На форумі Вас чекає: 7 незабутніх і корисних майстер-класів, 10 годин нових знань, сотні мудрих порад від Кращих спікерів України, море нових емоцій і приголомшливих інсайтів. Ви дізнаєтеся, як відкрити свої унікальні «грані особистості», сформувати свій ідеальний Lifestyle, побудувати гармонійне оточення і зв'язки, відшукати нові джерела мотивації на шляху до бажаних професійних і особистих вершин, грамотно управляти особистими фінансами, і стати на щабель краще «себе сьогоднішнього» .
Реєструйтеся вже сьогодні за спеціальною ціною і стаєте одним з Кращих!

До підвищення ціни залишилося 14 днів!
http://forum5.rnba.com.ua

[p3528]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!