Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

5-й ювілейний бухгалтерський агрофорум успішно відбувся!

April 11, 2017

Із 24 по 28 березня в м. Трускавці в готелі «Rixos-Prykarpattya» успішно відбувся 5-й (ювілейний) Форум бухгалтерів сільськогосподарської галузі України, організований компанією «UtekaBusinessEvents» за ініціативою ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та за підтримки редакції журналу «БАЛАНС-АГРО».

У ювілейному Форумі взяло участь близько 130 бухгалтерів, фінансових директорів агропідприємств з усіх регіонів України.

[p3654]

У ході роботи Форуму було проведено три круглих столи і вісім сесій, у рамках яких порушувалися й активно обговорювалися такі питання: обкладання ПДВ у 2017 році, перехід зі спецрежиму на загальний режим сплати ПДВ, перспективи бюджетної дотації, новації в трудовому законодавстві, земельні відносини у 2017 році, оптимізація оподаткування.

Відкрив роботу Форуму Аполлон Позов, голова ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», який дав загальну характеристику стану бухгалтерського обліку і професії бухгалтера в Україні та зазначив, що настав час змін. Модераторами Форуму виступили провідні експерти видання «БАЛАНС-АГРО» Мальшакова Світлана (заступник головного редактора) і Наумов Сергій (головний редактор). Спікерами робочих сесій стали кращі фахівці у своїй сфері – представники ДФС, аудиторських і юридичних компаній, інституту обліку та аудиту НААН, громадських рад при ДФС: Сергій Тимошенко, Ольга Богданова, Володимир Метелиця, Віктор Кобилянський, Анатолій Кужель.

[p3653]

Завдяки конструктивній роботі на сесіях і круглих столах учасники спільно зі спікерами виробили пропозиції, що ввійшли в Меморандум форуму, який буде направлений у профільні міністерства та відомства для прийняття щодо них відповідних рішень.
Приємним сюрпризом для учасників стали розіграші подарунків від партнерів Форуму – мережі магазинів електронних послуг «Твій час», «1С:Підприємство 8», компанії «Професійні видання», порталу «Taxlink».

Насичений подіями Форум завершився врочистим закриттям, на якому Аполлон Позов підбив підсумки роботи на Форумі і від імені Всеукраїнського бухгалтерського клубу подякував усім партнерам та учасникам за підтримку й активну роботу і висловив надію на їх співпрацю із Всеукраїнським бухгалтерським клубом та редакцією журналу «БАЛАНС-АГРО».

[p3652]

Форум завершився, усі учасники роз'їхалися із Трускавця з величезним бажанням зустрітися разом уже на 6-му Форумі бухгалтерів сільськогосподарської галузі України.

Підтримку в проведенні Форуму надали безліч партнерів: партнер з автоматизації – «1С: Підприємство 8»; професійний партнер – «Професійні видання»; інформаційний партнер – журнал «Незалежний аудитор»; партнери – мережа магазинів електронних послуг «Твій час», консалтингова компанія «Де факто», портал «Taxlink», Українська аграрна конфедерація, газета «Фермер України», Інститут обліку та аудита НААН.

[p3651]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!