Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

4-й Бухгалтерський агрофорум успішно відбувся!

October 5, 2016

З 23 по 27 вересня в Одесі відбувся Четвертий форум бухгалтерів сільськогосподарської галузі України, ініціатором якого виступила громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», організатором – компанія «UtekaBusinessEvents», а головним партнером – Видавничо-консалтингова компанія «Баланс-Клуб» і видання «БАЛАНС-АГРО ».

У Форумі взяло участь близько 160 головних бухгалтерів, фінансових директорів, директорів сільськогосподарських підприємств з усієї України.

[p3280]
 
За три робочих дні на Форумі було проведено одне пленарне засідання, дванадцять тематичних секцій, три майстер-класи і два круглих столи, спікерами яких стали представники ДФСУ, комітету ВР з питань податкової та митної політики, Торгово-промислової палати України, Інституту обліку і фінансів НААН України, юристи, представники та експерти професійного бухгалтерського видання «БАЛАНС-АГРО».
У рамках Форуму порушувалися й активно обговорювалися питання переходу зі спеціального режиму ПДВ до звичайної системи оподаткування, перспективного законодавства, а також питання з акцизного податку, єдиного податку 4-ї групи, земельних питань, оптимізації роботи сільськогосподарського бізнесу, ЗЕД і залучення інвесторів.

[p3282]

Програма Форуму була насичена не лише професійними сесіями, але й розвиваючими майстер-класами. У перший день Форуму відбувся турнір з економічної настільної гри «Правила грошей», а далі на учасників чекали майстер-класи «Системи підвищення ефективності компанії» від Олени Левченко, практикуючого фінансового директора великого агрохолдингу AgroGeneration і «Справжні секрети щасливого життя бухгалтера» від Світлани Позової, віце-президента всеукраїнського бухгалтерського клубу. Практичними методами оптимізації роботи поділився з учасниками Анатолій Кужель, керівник консалтингової компанії «Де факто».

Олени Левченко, практикуючого фінансового директора великого агрохолдингу AgroGeneration

За результатами роботи сесій та обговорення проблемних питань на круглому столі бухгалтерами-практиками спільно з експертами були вироблені пропозиції щодо змін до Податкового кодексу України, які надалі були внесені в Меморандум 4-го Форуму. Меморандум в останній день роботи Форуму було направлено голові Комітету з питань податкової та митної політики Верховної Ради України Южаніній Н. П. для розгляду цих пропозицій у роботі Комітету.

[p3283]

Приємним сюрпризом для учасників стали розіграші подарунків від партнерів Форуму – мережі магазинів електронних послуг «Твій час», «1С: Підприємство 8», фінансової академії «Актив», видання «Заробітна плата».
Насичений подіями Форум завершився урочистим закриттям, на якому Аполлон Позов підвів підсумки роботи на Форумі і від імені Всеукраїнського бухгалтерського клубу подякував усім партнерам і учасникам за підтримку й активну роботу та висловив надію на співпрацю із Всеукраїнським бухгалтерським клубом і редакцією журналу «Баланс-Агро» .

[p3281]

Запрошуємо всіх бухгалтерів до участі в наступних заходах, організованих UtekaBusinessEvents!

Підтримку в проведенні Форуму надали безліч партнерів. Юридичний партнер – консалтингова компанія «Де факто». Офіційний партнер – мережа магазинів електронних послуг «Твій час». Партнер із автоматизації  – «1С: Підприємство 8». Юридичний партнер  –  «Де факто». Професійний партнер – журнал «Заробітна плата». Партнер – фінансова академія «Актив». Ексклюзивний партнер – торговий дім «Вина світу». Інформаційна підтримка – журнали «Незалежний аудитор», «Companion», Асоціація українського бізнесу в Польщі, Рада незалежних бухгалтерів та аудиторів, компанія «Otten Consulting», бізнес-студія BogushTime.

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!