Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

22 роки лідерства

October 18, 2013
[i893]

За 22 роки компанія значно зросла!

На сьогоднішній день відкрито 22 представництва на території України і 25 осередків громадської організації Всеукраїнського бухгалтерського клубу, де вирішуються проблеми, які, можливо, є неврегульованими на рівні законодавства.

Проведено 7 всеукраїнських бухгалтерських конгресів, щоб бухгалтерська професія і державний регулятор мали ефективний механізм комунікації, який дозволяє практикам впливати на формування і реалізацію методології бухгалтерського обліку, формувати спільну позицію практиків і представників органів влади зі спірних питань.

Тільки за цей рік ми випустили більше 200 номерів періодичних видань, із них близько 40 спецвипусків на найзлободенніші теми з бухгалтерського обліку в сучасних умовах.

Експертами редакції було надано понад 6 000 готових рішень з актуальних питань.

Проведено більше 150 безплатних семінарів, направлених на роз`яснення бухгалтерських питань регіонального і всеукраїнського характеру.

Зафіксовано більше 30 000 годин безперервних відповідей на консультаційній лінії наших експертів.

Для своїх клієнтів ми завжди надаємо те, що обіцяємо, – з нами завжди є рішення!

Цього року ми провели перший незалежний конкурс «Кращий бухгалтер України», за результатами якого переможцями стали найбільш професійні і компетентні бухгалтери

Ми представляємо інтереси країни, беручи участь у конгресах європейської асоціації бухгалтерів.

Ми піклуємося не тільки про професійну компетенцію наших бухгалтерів, але й даруємо приємний відпочинок і враження.

До нашого 22-річчя серед передплатників усіх наших видань проводиться програма «Тур вихідного дня». 49 туристичних поїздок буде розіграно протягом 2014 року. У вихідні дні вони зможуть відвідати Львів, Одесу, Київ, Дніпропетровськ, Крим. Стежте за графіком розіграшів на нашому сайті і на сторінках видань.

Ми зробимо все для того, щоб ваше життя стало легшим!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!