Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

19 жовтня співробітники компанії приймали участь в інтерактивній грі BalanceCitуQuest

October 22, 2013

18 жовтня наша компанія святкувала чудову подію – 22 роки на ринку України!


Для українських компаній це серйозний строк, який свідчить про їх стабільність і впевненість. Але ми не зупиняємося на досягнутому і знаємо, що головні перемоги і звершення у нас ще попереду.

Цього року свято компанії пройшло по-особливому.

19 жовтня, у суботу, співробітники компанії зібралися у центральному парку міста Дніпропетровська, щоб узяти участь у грі БалансСітіКвест.
[i899] 

Усі співробітники розподілилися за командами, отримали карту, завдання і помчали дружно їх виконувати. Усі завдання були з бухгалтерським підтекстом, а підказками стала інформація про унікальність нашої компанії. Під час квесту співробітникам доводилося ловити радіохвилі, шукати серед перехожих людину, яка відповіла б їм на запитання, яке у неї сальдо, знаходити таємні слова і розгадувати зашифровані підказки. Загалом, щоб досягти поставленої мети, потрібно було використовувати всю свою кмітливість, уважність і, звичайно ж, злагоджену командну взаємодію.

Можемо гордо сказати, що всі команди, які взяли участь у квесті, досягли поставлених цілей, виконали всі завдання і дісталися фінішу - офісу компанії! 

Так що визначити переможця допомогли додаткові завдання вже на території компанії. Співробітники знешкоджували бомбу, ловили справжні курячі яйця, керували машинкою за допомогою гігантського пульту, набирали текст на неправильній клавіатурі і перевіряли силу свого голосу на малюючому грамофоні. Переможцем квесту стали команди співробітників виробничого управління друкарні, сектора збору інформації та управління маркетингу і продажів !

[i900]
Далі була урочиста частина, надихаючі слова генерального директора А. Х. Позова, поздоровлення співробітників, вручення листів подяки і подарунків співробітникам, які пропрацювали в компанії 3, 5, 10, 15 і навіть 20 років. А також було дерево, що показує успіх і унікальність нашої компанії, досягнуті за 22 роки роботи на ринку України!

Після урочистої частини на всіх чекали душевна жива музика й ароматні баварські ковбаски, приготовлені співробітниками на мангалах .

[i901]  

Свято закінчилося, але ми продовжуємо рухатися вперед, досягаючи нових цілей і висот!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!