Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

11 червня стартує наступний «ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ» на консультаційній лінії

June 2, 2014

Дорогі бухгалтери!

Ми високо цінуємо вашу довіру. Прагнемо робити все можливе для того, щоб щодня ви могли отримувати від нас якісні консультаційні послуги. Адже саме за якість і надійність рекомендацій люблять і цінують компанію «Баланс-Клуб» бухгалтери в усіх регіонах України.

У «День відкритих дверей» 16 травня консультаційна лінія «БАЛАНСУ» вперше була відкрита для всіх українських бухгалтерів, а не тільки для наших передплатників. 

Лінія була відкрита одночасно у трьох наших редакціях. Це допомогло розділити учасників за інтересами, вписати захід у галузевий формат.

Хочу подякувати професійній команді редакцій видань «БАЛАНС», «Бібліотека «Баланс», «БАЛАНС-АГРО» і «БАЛАНС-БЮДЖЕТ». У «День відкритих дверей» вони відповідали на ваші численні запитання. Кращі експерти з бухгалтерського обліку та оподаткування ділилися свої досвідом із кожним бухгалтером, що зателефонував на лінію «БАЛАНСУ». Причому їх консультації були безплатними для всіх тих, хто зателефонував. Спасибі їм за хорошу роботу.

Велике спасибі всім українським бухгалтерам, які побажали цього дня познайомитися з нами. Сподіваємося продовжити знайомство і бачити вас у сім`ї наших передплатників!

Приємно, що було багато дзвінків від наших читачів. Це підтверджує, що бухгалтери зараз думають про своє майбутнє, планують кар`єрне зростання і піклуються про розвиток своїх підприємств. 

Будемо вдячні, якщо ви направите відгук, побажання або коментар про нашу роботу на адресу: kravchenko@balance.ua із зазначенням вашої контактної інформації.

Ми обов`язково розглянемо всі ваші пропозиції і врахуємо їх при проведенні наступного «Дня відкритих дверей», який відбудеться
11 червня.
 

З повагою
Наталія КРАВЧЕНКО,

шеф-редактор видань ВКК «Баланс-Клуб»

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!