Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

1 000 і 1 рішення від «Баланс-Клубу» отримали українські бухгалтери в День бухгалтера!

July 18, 2014

Ми привітали наших дорогих бухгалтерів із професійним святом – Днем бухгалтера зі сторінок наших журналів, у розсиланнях електронних листів, на сайті компанії та в соціальних мережах. 

І найважливішою подією в цей святковий день стала акція «День відкритих дверей» на консультаційній лінії. Ми надали можливість усім бухгалтерам України отримати професійну допомогу та підтримку за телефонами консультаційної лінії «Баланс-Клубу».

16 липня з 9:00 до 18:00 консультаційна лінія працювала без обмежень – незалежно від передплати і без прив`язки до графіка.

Святковий настрій задавали співробітники call-центру: спочатку вони вітали всіх, хто зателефонував, із професійним святом, а потім направляли дзвінок фахівцеві, який консультував із конкретного питання.

Більше 1 000 бухгалтерів з усієї України зателефонували до компанії «Баланс-Клуб» 16 липня, більше 1 000 відповідей надали наші фахівці.

16 липня компанія «Баланс-Клуб» допомогла вирішити більше 1 000 питань, проконсультувавши в один день більше 1 000 українських підприємств.  

А у відповідь люди, які зателефонували на консультаційну лінію, привітали наших фахівців. Безліч слів подяки за дійсно професійну підтримку було сказано бухгалтерами України на адресу компанії «Баланс-Клуб».

Дякуємо експертам компанії «Баланс-Клуб» за професіоналізм і любов до працівників облікових професій. Цього дня 21 консультант працював на лінії, відповідаючи на запитання.

Спасибі вам, дорогі наші бухгалтери, за вашу нелегку працю. За те, що ви стоїте на варті інтересів своїх компаній і України в цілому. За те, що ви довіряєте виданням компанії «Баланс-Клуб» як надійному джерелу інформації і готових професійних рішень.

Ми робимо все для того, щоб ваше життя стало легшим!

Нагадаємо: суть акції «День відкритих дверей» на консультаційній лінії полягає в тому, що абсолютно кожен бухгалтер України має можливість зателефонувати нам і безплатно отримати консультацію і практичні рішення від наших експертів, редакторів, головних редакторів.

16 липня 26 фахівці протягом 9 годин роботи на консультаційній лінії працювали і відповіли більш ніж на 1 000 бухгалтерських запитань.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!