Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Тур вихідного дня у місті Лева

September 1, 2014

Львів, місто Лева – одне із найпрекрасніших міст України, це перлина Європи, столиця Галичини, місто, яке зуміло зберегти своє давнє лице  понад  сім століть . У Львові досить органічно  переплелись минуле і сучасне життя: місто храмів, пам’яток архітектури, де живуть чудові люди. Життя у місті тече неквапливо, із величним спокоєм. Вузенькими вуличками старого Львова і широкими вулицями австрійського Львова  можна гуляти цілими днями, щоразу відкриваючи для себе щось нове та цікаве. Кожен, хто хоча б раз побував у Львові, повертається сюди знову і знову, тому що це давнє романтичне місто забути неможливо. 

Таким побачили місто Лева і переможці розіграшу акції «Тур вихідного дня»
 від компанії «Баланс-Клуб», які приїхали у місто на свято День незалежності України з 23 по 25 серпня і провели незабутній уікенд.
Наші шановні  переможці мали 3 дні і 2 ночі у місті Лева. Готель у центрі міста, культурна програма, святкова вечеря – усе це залишило незабутні враження від екскурсії,  створило настрій професійним бухгалтерам і додало приємного відтінку несподіваній мандрівці.


Нагадуємо, що програма триває, і  останній розіграш по акції «Тур вихідного дня» відбудеться 11 вересня серед передплатників на 6 і 12 місяців. Слідкуйте за новинами на нашому сайті. Ми, як завжди, покажемо відеоролик самого розіграшу і назвемо прізвища переможців. І останніх в цьому році переможців ми запрошуємо  до м. Дніпропетровська на святкування дня народження компанії «Баланс-Клуб».

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!