Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Що змінилося у порядку подання Звіту про використання доходів неприбуткової організації

June 15, 2017

Звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації, затверджений наказом Мінфіну від 17.06.16 р. № 553, викладено у новій редакції..
Змінами, які відбулися у порядку подання звіту в 2017 році, можна назвати, по-перше, чітко визначений річний звітний період для неплатників податку на прибуток, і те, що фінансова звітність, яку слід подавати разом із Звітом, стала його обов’язковою невід’ємною частиною. Адже тепер у заголовній частині звіту передбачено лише два варіанти звітних періодів його подання – місяць і рік (раніше – місяць, І квартал, півріччя, три квартали і рік). А наприкінці звіту в таблиці «Наявність додатків» з’явилася нова графа «ФЗ», у якій проставляється позначка «+».
Як і раніше, потрібно буде зазначити і види поданої разом зі звітом фінзвітності. Для цього наприкінці звіту зберегли таблицю із можливими формами фінзвітності, у якій у відповідних клітинках проставляється позначка «+». Але тепер ця таблиця містить вже детальніший опис таких форм.

Наказ Мінфіну від 28.04.17 р. № 469 набуде чинності з дня опублікування. Готується до опублікування в «Офіційному віснику України» від 20.06.17 р. № 48.

Джерело: https://uteka.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!