Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Внесены изменения в Порядок утверждения проектов строительства и проведения их экспертизы

August 27, 2015

На засіданні Уряду в середу було прийнято рішення про внесення змін до Порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи.

Зміна Порядку забезпечить затвердження проектів будівництва не пізніше, ніж через три місяці від дати отримання експертного звіту щодо розгляду проектної документації.

Крім того, новим Порядком передбачається зменшення кількості проектів будівництва, які затверджуватимуться Кабінетом Міністрів України шляхом збільшення кошторисної вартості до 400 млн. грн. Нагадаємо, з 2006 року Кабінетом Міністрів України затверджуються проекти будівництва об’єктів загальною кошторисною вартістю 100 млн. гривень і більше.

Також відтепер буде забезпечена обов’язковість експертизи кошторисної частини проектів будівництва об’єктів, що споруджуються із залученням бюджетних коштів, коштів державних і комунальних підприємств, установ та організацій, а також кредитів, наданих під державні гарантії, лише у разі, якщо їх кошторисна вартість перевищує 300 тисяч гривень.

Відповідний проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи» розроблений на виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень у сфері архітектурно-будівельного контролю та удосконалення містобудівного законодавства». Документом вносяться зміни до Порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 р. № 560 та удосконалення процедури затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи.
(Публикуется на языке оригинала) 

Источник: http://uteka.ua/channels_store/publication/Vneseno-zmini-do-Poryadku-zatverdzhennya-proektiv-budivnictva-i-provedennya-ix-ekspertizi-8999

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!