Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Верховная Рада планирует устранить законодательные коллизии в лицензировании газоснабжения

February 9, 2016

У Верховній Раді зареєстровано законопроект № 4034 «Про внесення змін до деяких законів України щодо вирішення проблемних питань з постачання природного газу».
Проект Закону спрямований на усунення законодавчої колізії щодо ліцензування постачання природного газу за нерегульованим тарифом, а також створює можливість забезпечення замовників природним газом у розпал опалювального сезону до моменту завершення проведення відповідних конкурентних процедур.
Зокрема, пропонується передбачити тимчасову норму щодо можливості застосування замовниками переговорної процедури до закупівлі природного газу у разі нагальної потреби у здійсненні закупівлі природного газу.
Також, з метою усунення ризиків можливих зловживань, пропонують зазначити, що така закупівля повинна відбуватись за ціною, яка не перевищує максимальну ціну природного газу для споживачів, офіційно оприлюднену НКРЕКП за результатами моніторингу за попередній місяць.
Ініціатори документу стверджують, його прийняття усуне колізії законодавства, що стосуються великої кількості ліцензіатів, які наразі здійснюють постачання природного газу за нерегульованим тарифом, та дозволить замовникам забезпечити безперебійне постачання природного газу в розпал опалювального сезону.

(Публикуется на языке оригинала)

Источник: http://uteka.ua/channels_store/publication/Vrexovna-Rada-planuye-usunuti-zakonodavchi-kolizii-U-licenzuvanni-gazopostachannya-13390.

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!