Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

В Украине изменят правила дорожного движения: 5 нововведений

October 6, 2015

Президент підписав закон, який передбачає зміни до Правил дорожнього руху та деякі нові повноваження патрульної поліції. Пропонуємо вам тезовий виклад цих нововведень.

Згідно з документом:

1. Повну відповідальність за порушення несуть власники автомобільного транспорту, при цьому вилучення прав у водіїв буде можливо тільки за рішенням суду.

2. Розгляд справи про порушення ПДР може відбуватися і без особистої присутності водія, головним є наявність фото- і відеодоказів порушення. Якщо власник транспортного засобу висловить бажання, то у нього буде можливість отримати інформацію про фіксації порушення ПДР на мобільний телефон або електронну пошту.

3. Сплатити офіційний штраф можна буде прямо на місці за допомогою безготівкових коштів розрахунку, які будуть мати при собі поліцейські;

4. Якщо автомобіль зареєстрований за межами України і не підлягає державній реєстрації в межах нашої країни, то адміністративну відповідальність несе особа, яка ввезла транспортний засіб в Україну;

5. Закон скасовує, так звану, вилку штрафів за порушення правил дорожнього руху, залишаючи при цьому мінімальну, раніше встановлену суму, санкцій, а також встановлюються штрафні бали – 150 балів на рік для одного водія, які будуть зніматися у разі порушень правил дорожнього руху, зафіксованих в автоматичному режимі.

(Публикуется на языке оригинала)

Источник: http://uteka.ua/channels_store/publication/V-Ukraini-zminyat-pravila-dorozhnogo-ruxu-5-novovveden-10167

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!