Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

В Гослесагентстве готовят пилотные проекты по электронному учету древесины

October 20, 2015

ДП «Лісогосподарський інноваційно-аналітичний центр» створено для впровадженням пілотних проектів електронного обліку деревини, розвитку електронних комерційних майданчиків в сфері державних закупівель, впровадження інноваційних проектів та програм. Про це наголосив Голова Держлісагентства Олександр Ковальчук під час засідання колегії.

Він повідомив, що Держлісагентство з 1 листопада 2015 року впроваджує на підприємствах галузі систему електронних закупівель товарів, робіт та послуг. «Відповідний механізм забезпечить підприємства якісними товарами та послугами та унеможливить корупцію. Це значно зекономить обігові кошти підприємств, зменшить витрати, збільшить прибуток та надходження до державного бюджету», - нагадав Олександр Ковальчук.

За його словами, Держлісагенством розроблено проект постанови про порядок видачі сертифіката проходження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів. «Згідно з документом, інформація про виданий сертифікат буде зазначена у електронному переліку та розміщена на офіційному сайтіДержлісагенства за допомогою єдиної державної системи електронного обліку деревини. Це унеможливить незаконний експорт деревини», - додав Олександр Ковальчук.

Також він зауважив, що у відомстві підготовлено проект розпорядження щодо схвалення концепції Державної цільової програми розвитку лісового господарства України на 2016-2020 роки. «До 2020 року має бути забезпечено лісовідновлення на площі 200 тис. га, лісорозведення – 25 тис. га, лісозахисні заходи на площі близько 1 млн. га, лісовпорядні роботи – 4 млн. га. Реалізація відповідної програми забезпечить збільшення площі лісів держави, поліпшить стан лісових насаджень, відкриє дорогу інвестиціям у лісову галузь», - наголосив голова Держлісагентства.

(Публикуется на языке оригинала)

Источник: http://uteka.ua/channels_store/publication/U-Derzhlisagentstvi-gotuyut-pilotni-proekti-z-elektronnogo-obliku-derevini-10491

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!