Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Утвержден Порядок проведения мониторинга государственной помощи субъектам хозяйствования

February 10, 2016

Антимонопольний комітет розпорядженням від 28.12.15 р. № 43-рп затвердив Порядок проведення моніторингу державної допомоги суб'єктам господарювання, яким визначаються основні засади збирання та проведення аналізу інформації про державну допомогу суб'єктам господарювання за рахунок ресурсів держави чи місцевих ресурсів, у тому числі з обмеженим доступом, необхідної для прийняття рішень, передбачених Законом "Про державну допомогу суб'єктам господарювання".
Метою проведення моніторингу державної допомоги є здійснення контролю за дотриманням вимог Закону та рішень Антимонопольного комітету, а також підготовка та подання звітності про державну допомогу, забезпечення прозорості надання суб'єктам господарювання державної допомоги, інформування всіх заінтересованих осіб про державну допомогу, забезпечення ефективності функціонування системи державної допомоги в Україні, захисту та розвитку конкуренції.
Моніторинг державної допомоги проводиться щодо:
- індивідуальної державної допомоги;
- програм державної допомоги;
- будь-якої іншої підтримки суб'єктів господарювання надавачами державної допомоги за рахунок ресурсів держави чи місцевих ресурсів.
Моніторинг поширюється на будь-яку підтримку суб'єктів господарювання за рахунок ресурсів держави чи місцевих ресурсів для виробництва товарів або провадження окремих видів господарської діяльності, крім випадків, передбачених ч. 2 ст. 3 Закону.
Моніторинг державної допомоги здійснюється Антимонопольним комітетом.
Крім цього, затверджено Порядок, форми та вимоги щодо подання Антимонопольному комітету України інформації про чинну державну допомогу суб'єктам господарювання і Порядок ведення та доступу до реєстру державної допомоги суб'єктам господарювання.
Розпорядження зареєстрован набирає чинності з дня набрання чинності Законом "Про державну допомогу суб'єктам господарювання" в цілому, а саме з 2 серпня 2017 року.

(Публикуется на языке оригинала)

Источник: http://uteka.ua/channels_store/publication/Zatverdzheno-Poryadok-provedennya-monitoringu-derzhavnoi-dopomogi-sub'yektam-gospodaryuvannya-13435.

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!