Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Украина временно приостанавливает транзитные перемещения грузовых автомобилей РФ по территории Украины

February 15, 2016

Російська Федерація в порушення правил і процедур Світової організації торгівлі та двосторонньої міжурядової угоди щодо автомобільних перевезень в односторонньому порядку зупинила рух українських вантажних автотранспортних засобів територією Росії. До моменту отримання пояснень від російської сторони та вирішення даного питання Україна тимчасово припиняє транзитні перевезення вантажними автомобілями, зареєстрованими в Росії, територією України.
За результатами урядової наради, яка відбулася вранці понеділка, 15 лютого, Міністерство інфраструктури України та Міністерство закордонних справ України вживуть відповідних заходів.
У зв’язку з тим, що Російська Федерація в односторонньому порядку здійснила порушення правил і процедур Світової організації торгівлі та в односторонньому порядку зупинила переміщення українських вантажних автотранспортних засобів територією РФ, Міністерство закордонних справ України невідкладно направило ноту Російській Федерації з вимогою пояснення таких незаконних дій.

(Публикуется на языке оригинала)

Источник: http://uteka.ua/channels_store/publication/Ukraina-timchasovo-prizupinyaye-tranzitni-peremishhennya-vantazhnix-avtomobiliv-RF-teritoriyeyu-Ukraini-13585.

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!