Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Топ-3 правовых событий недели для бизнеса

October 19, 2015

1.В модельний статут ТОВ внесена норма про необов'язковість печаток

Кабмін постановою № 820 привів у відповідність до чинного законодавства зміст Модельного статуту ТОВ. Згідно зі змінами, виключається обов'язковість використання печаток ТОВ, яке створюється на основі Модельного статуту. Це дозволить усунути адміністративні перешкоди при здійсненні госпдіяльності товариствами з обмеженою відповідальністю.

2. Мінінфраструктури більше не встановлює «квоти перевізника»

16 жовтня набув чинності наказ Мінінфраструктури № 363 про внесення змін до Порядку оформлення і видачі дозволів на поїздку по територіях іноземних держав при виконанні перевезень пасажирів і вантажів автомобільним транспортом у міжнародному сполученні.

В оновленому Порядку повністю скасовується поняття «квоти перевізника». Встановлено, що перевізник забезпечується дозволами, необхідними йому тільки для конкретної поїздки, за наявності залишку дозволів та за умови пред'явлення в пункті видачі всіх отриманих раніше дозволів на ТЗ

3. Заборонено перевіряти ЗМІ до завершення місцевих виборів

Кабінет Міністрів 13 жовтня постановою № 822 доручив міністерствам та іншим центральним органам виконавчої влади, уповноваженим проводити перевірки ЗМІ, вжити заходів щодо припинення проведення таких перевірок до завершення виборчого процесу місцевих виборів у 2015 році. Також на час виборчого процесу перевірки ЗМІ скасувала Нацрада з питань телебачення і радіомовлення.

Джерело: http://uteka.ua/channels_store/publication/Top-3-pravovix-podij-tizhnya-dlya-biznesu-10439

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!