Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Тепловые насосы получат статус оборудования, которое использует возобновляемые источники энергии

February 12, 2016

11 лютого на засіданні Уряду схвалено проект закону України, який передбачає віднесення теплових насосів до обладнання, яке використовує відновлювані джерела енергії. Крім того, відповідно до документу перелік альтернативних джерел енергії поповниться такими видами, як гідротермальна та аеротермальна. Всі ці зміни будуть внесені у Закон України "Про альтернативні джерела енергії".
Даний законопроект дуже важливий, адже дозволяє врегулювати питання належності енергії, що використовується тепловими насосами, до відновлюваних джерел. Прийняття цього рішення  - ще один крок на шляху гармонізації українського законодавства до європейського.
Прийняття проекту закону сприятиме розвитку сфери альтернативної енергетики в Україні та збільшенню кількості об’єктів, що використовують енергію з відновлюваних джерел. Це у свою чергу позитивно вплине на ринок праці, зокрема сприятиме створенню нових робочих місць.

Довідково
Прийняття зазначеного проекту Закону забезпечить виконання Директиви Європейського Парламенту та Ради 2009/28/ЄС про заохочення до використання енергії, виробленої з відновлюваних джерел енергії.

(Публикуется на языке оригинала)

Источник: http://uteka.ua/channels_store/publication/Teplovi-nasosi-otrimayut-status-obladnannya-yake-vikoristovuye-vidnovlyuvani-dzherela-energii-13547.

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!