Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Рада упростила процедуру реорганизации государственных предприятий

September 3, 2015

Верховна Рада спростила процедуру реорганізації Центральних органів виконавчої влади, а також державних підприємств. Парламент підтримав 228 голосами відповідний урядовий законопроект.

Законопроектом вносяться зміни до закону "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб підприємців", які пришвидшують процедуру реорганізації. Зокрема спрощується процедура внесення до установчих документів юридичної особи у зв’язку з реорганізацією Центрального органу виконавчої влади.

Також зазначається, що передавальний акт або розподільчий баланс повинен бути затверджений засновниками (учасниками) юридичної особи або органом, який прийняв рішення про припинення юридичної особи.

Також глава профільного комітету з питань промислової політики і підприємництва Віктор Галасюк заявив, що метою закону є спрощення державної реєстрації припинення центральних органів виконавчої влади та тих підприємств, які підпорядковані і засновниками яких є такі органи виконавчої влади.

 

(Публикуется на языке оригинала)

 

Источник: http://uteka.ua/channels_store/publication/Rada-sprostila-proceduru-reorganizacii-derzhavnix-pidpriyemstv-9210

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!