Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Рада приступила к работе над изменениями в Госбюджет-2016

January 15, 2016

Голова ВР анонсував початок роботи щодо змін до бюджету-2016

Голова Верховної Ради України (ВРУ) Володимир Гройсман анонсував початок роботи щодо змін до бюджету на 2016 рік. Про це він повідомив в ході наради "Основні напрямки децентралізації влади в Україні в 2016 році".

"Ми почали детальну роботу над детальним аналізом і виробленням пропозицій щодо зміни його (держ. Бюджету-2 016, - ред.) В кращу сторону", - сказав Гройсман.

Спікер зазначив позитивним кроком прийняття бюджету на 2016 рік. Оскільки, за його словами, ухвалення відповідного фінансового документа могло б призвести до інфляції, знецінення гривні тощо. "Багато речей пов'язаний з критикою бюджету, що, можливо, треба було його не приймати ... я не поділяю такої думки. Оскільки вважаю - неприйняття бюджету країни в 2016 році - це були б величезні потрясіння, це було б загострення всіх економічних проблем, це був би штучний розкручування або зростання інфляції, знецінення національної валюти в кілька разів ", - додав він.

Нагадаємо, бюджет України на 2016 рік був прийнятий Верховною Радою сьогодні вночі, 25 грудня. Цьому передувало закрите засідання Кабінету міністрів і парламентського бюджетного комітету.

Пізніше бюджетний комітет Ради доручив уряду до березня 2016 року внести уточнений бюджет.

(Публикуется на языке оригинала)

Источник: http://uteka.ua/channels_store/publication/Rada-pristupila-do-roboti-nad-zminami-do-derzhbyudzhetu-2016-12704

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!