Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Правительство усовершенствовало механизм использования бюджетных средств для социальной и профессиональной адаптации участников АТО

November 3, 2015

Кабінетом Міністрів України 13 жовтня 2015 р. ухвалено постанову №837 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції (крім військовослужбовців, звільнених у запас або відставку)».

Чинний до ухвалення зазначеної Постанови Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції (крім військовослужбовців, звільнених у запас або у відставку), передбачав здійснення закупівлі відповідних послуг обласними і Київською міською державними адміністраціями.

Постанова №837 поширює функції закупівлі таких послуг і на районні органи соціального захисту населення. Відповідно до ухваленого документа, розпорядниками коштів нижчого рівня є орган виконавчої влади Автономної Республіки Крим, структурні підрозділи з питань соціального захисту населення обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій, структурні підрозділи з питань соціального захисту населення районних, районних у містах Києві й Севастополі державних адміністрацій, виконавчих органів міських, районних у містах (крім міст Києва і Севастополя) рад.

Ухвалення Постанови №837 сприятиме вдосконаленню механізму використання коштів, передбачених у Державному бюджеті України на 2015 рік за програмою 2505170 «Заходи з соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції (крім військовослужбовців, звільнених у запас або відставку)».

(Публикуется на языке оригинала)

Источник: http://uteka.ua/channels_store/publication/Uryad-vdoskonaliv-mexanizm-vikoristannya-byudzhetnix-koshtiv-dlya-socialnoi-i-profesijnoi-adaptacii-uchasnikiv-ATO-10916

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!