Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Аграрії прагнуть законодавчої визначеності: про що говорили на семінарі-практикумі в Умані 16 грудня?

December 21, 2016

Морозним видався день 16 грудня 2016 року. Але це не стало на заваді бухгалтерам і керівникам аграрних підприємств з’їхатися до м. Умань Черкаської області навіть іздалеку. Надто великим хвилюванням охоплені аграрії саме зараз, на межі завершуваного та наступного років, в умовах законодавчої невизначеності.
Тож у м. Умань Черкаської області, в залі засідань Управління агропромислового розвитку Уманської районної адміністрації, відбувся бухгалтерський семінар-практикум «Головний бухгалтер і безпека бізнесу»
для аграріїв. До невеликого, але відомого на весь світ містечка Умань завітали гості не лише із різних куточків Черкаської області, а й з Київщини, Кіровоградщини, Вінниччини і навіть Одещини. Понад п’ятдесят учасників цього заходу, організованого і проведеного Черкаським обласним осередком громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», редакцією спеціалізованого бухгалтерського видання «Баланс-Агро», об’єднало прагнення з’ясувати коло нагальних питань у сфері бухгалтерського та податкового обліку.
Зокрема, вивчалися такі питання, як доля спецрежиму, проекти законів про зміни в законодавстві на 2017 рік, скасування спецрежиму з ПДВ, особливості переходу сільськогосподарських товаровиробників на загальну систему оподаткування ПДВ, ПДФО з доходів, що виплачується сільгосппідприємством, – саме те, що сьогодні найбільше хвилює аграрників.
Не менш важливим було питання щодо зниження податкових ризиків – захисту активів, аналізу та виправлення помилок.
Надзвичайно актуальною для аграріїв сьогодні є проблема: що обрати з 1 січня 2017 року – єдиний податок чи податок на прибуток?
Про все це докладно розповідала постійний лектор-експерт ГО «ВБК» Чоларія Вікторія Нодарівна, наочно ілюструючи доповідь за допомогою мультимедіа. Крім того, учасники отримували від неї вичерпні відповіді на поточні запитання. Та й після семінару традиційно «зграйка» найбільш допитливих обступила Вікторію Нодарівну для розмови на професійні бухгалтерські теми.

Дишлюк Руслан Васильович, головний бухгалтер СФГ «Насіння»:
– Наша зустріч – це спілкування. Спілкування – це розвиток. А розвиток – це те, до чого ми прагнемо. Побільше таких зустрічей!

Маціпура Микола Вікторович, головний бухгалтер СФГ «Стрілиця»:
– Щиро вдячний за проведення семінару лектору та представнику в Черкаській області. «Баланс-Агро» – це газета, яка потрібна в роботі фермерських господарств!

Шевчук Людмила Станіславівна, генеральний директор ПП «ЛЮВАЙС»:
– Шановні Вікторія Нодаровна і Світлана Михайлівна! Спасибі величезне за Вашу увагу і турботу про наших бухгалтерів! Мені, як керівнику, було неймовірно цікаво і доступно прослухати цей семінар. Лаконічно і доступно. Велике прохання влаштовувати такі семінари частіше, будемо згодні і на платні семінари. Будь ласка, запрошуйте. Аж до того, що готові їздити в різні міста. Запрошуйте! З повагою.

Світлана Буслова, голова Черкаського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
ck@b-club.com.ua

[i3437]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і Ви!

из

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!