Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Предпраздничный семинар в Житомире: получение знаний и хорошее настроение!

October 30, 2015

13 жовтня в Житомирі відбувся плановий семінар, організований ВКК «Баланс-Клуб» та ОО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». Тема семінару - «Головний бухгалтер і безпека бізнесу:
інвентаризація як метод контролю збереження активів підприємства» як ніколи актуальна на сьогодні.
На семінарі надано огляд останніх змін у законодавстві, у т.ч. і щодо ПДВ, а також розглянуто питання, що стосуються форми № 1ДФ, нової декларації з податку на прибуток, і тему «Інвентаризація як метод контролю збереження активів підприємства».
Семінар відбувся напередодні нового й дуже значимого для нашої країни свята – Дня захисника України. Тому, відкриваючи семінар, Галина Горбунова, голова Житомирського обласного осередку ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» привітала всіх присутніх із цим святом і побажала миру, здоров'я, стабільності та благополуччя. Звернувши увагу на останні публікації у виданнях «Баланс», «Бібліотека-Баланс» і «Баланс-Агро», Галина Горбунова особливо відзначила, що в «Баланс-Бюджеті» відкривається «Школа бухгалтера», перший випуск якої вийде додатковим номером уже в жовтні і стане для бухгалтерів бюджетної сфери хорошою підмогою у процесі застосування НП(С)БОДС. А ще вона повідомила, що редакція «Баланс-Бюджету» прийняла рішення присвячувати кожен другий номер місяця питанням оплати праці, і передплатники вже отримали спецвипуск на тему «Виплати працівникам і кадрові питання».
На учасників чекав ще один приємний сюрприз – 3-й розіграш подарункових сертифікатів мережі магазинів Watsons серед передплатників видань ВКК «Баланс-Клуб». Цього разу вони дісталися бухгалтерам:
Кравець Марині Володимирівні – міський центр здоров'я Житомирської міськради;
Нетікшиній Наталії Станіславівні – Університет сучасних знань;
Павлюк Тетяні Володимирівні – КП «Новоград-Волинський Теплокомуненерго»;
Тереховій Світлані Миколаївні – ПП «Інструмент-комплект».
Ми поспілкувалися з переможцями розіграшу й дізналися їх думку про видання «Баланс-Клубу», семінари та інші заходи.

Кравець Марина Володимирівна, передплатник журналу «Баланс-Бюджет» із 2011 року:
«Саме в «Баланс-Бюджеті» можна знайти відповіді на всі актуальні запитання щодо ведення бухгалтерського обліку бюджетної установи, ознайомитися із змінами, які постійно відбуваються в законодавстві країни. Імпонує стиль подання інформації в журналі, розгорнуті відповіді експертів редакції та інших фахівців і консультантів, які постійно залучаються редакцією. Крім того, "Баланс-Бюджет" постійно проводить цікаві практичні семінари, на яких можна почути багато корисної інформації й поставити запитання, що виникають безпосередньо під час роботи. Дуже задоволені співпрацею саме з цим журналом і планів змінити його немає».

Нетікшина Наталія Станіславівна, передплатник видання «Баланс» із 2010 року:
«Журнал дуже допомагає мені в роботі, оскільки всі новини в законодавстві подаються оперативно. Консультації на різні теми дають повну інформацію про зміни в бухгалтерському та податковому обліку. Завжди перечитую коментарі редакції, в яких доступно роз'яснюються всі новини в законодавстві. Дуже цікаві й потрібні для бухгалтерів тематичні спецвипуски журналу. Підшивка журналу знаходиться в нашій бібліотеці, тому можливість ознайомитися з ним є і в науково-педагогічних працівників та студентів. Також я постійно відвідую семінари для передплатників журналу «Баланс». На них можна послухати консультації аудиторів і представників інспекції із праці, пенсійного фонду та фонду соцстраху, поставити їм запитання. Висловлюю свою подяку консультантам за професійні роз'яснення. Їх величезний досвід та ерудованість у питаннях бухгалтерського і податкового законодавства допомагають бухгалтерам набути впевненості у своїх діях, їх підтримка дуже потрібна бухгалтерам особливо сьогодні».

Павлюк Тетяна Володимирівна, передплатник журналу «Баланс»:
«Журнал - практичний порадник у роботі не лише для бухгалтерії підприємства, але й для всіх служб: кадрової, юридичної, економічної. Така різноплановість тематики журналу робить його більш популярним серед інших бухгалтерських видань. Кожен робочий ранок у нас розпочинається з перегляду новин від журналу «Баланс», які надходять на електронну пошту підприємства. Це дуже актуально, оскільки можна своєчасно дізнатися про всі зміни в законодавстві і акцентувати увагу на тих, які стосуються специфіки нашого підприємства.
Безплатні семінари, організовані висококваліфікованими фахівцями журналу «Баланс», наші працівники бухгалтерії відвідують регулярно, оскільки постійні зміни в законодавстві ускладнюють роботу, а практичні поради та індивідуальні консультації, та ще й безплатні, можна отримати лише у вас.
Хочемо побажати вам і надалі плідної праці та збільшення числа передплатників».

Терехова Світлана Миколаївна:
«Наше підприємство виписує журнал „Баланс” із січня 2015 року. Що нас підштовхнуло до вибору саме цього видання (раніше багато років ми виписували „Усе про бухгалтерський облік”)? Насамперед, це безплатні щомісячні семінари, які проводяться моїм улюбленим лектором Панченко Інною Анатоліївною, яку я знаю ще з вузівських часів.
Що я можу сказати про видання „Баланс”? Хочеться відзначити, що в цьому журналі завжди вчасно висвітлюються всі зміни в чинному законодавстві, які в нашій країні, на жаль, відбуваються дуже часто. У своїй щоденній роботі бухгалтерові ніяк не обійтися без такого надійного помічника, як „Баланс”. Мені подобається, що вся інформація подається в чіткій і лаконічній формі, виділяються основні тези, після кожної статті робляться висновки й надаються коментарі фахівців. У моїй роботі виникала необхідність телефонувати на гарячу лінію і ставити запитання працівникам редакції в електронному листі. Відповіді отримувала швидко і в доступній формі.
Спасибі редакції за змістовний і корисний матеріал, регіональним представникам – за те, що не забувають нас, вчасно запрошують на семінари і нагадують про передплату. Приємно отримувати заохочення у вигляді подарункового сертифікату на косметику, у мріях – виграти путівку до Єгипту))). Миру, натхнення і здоров'я вам».

Горбунова Галина Олександрівна,
голова Житомирського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zt@b-club.com.ua

[i2673]

из

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!