Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Получить информацию о недвижимости теперь можно за 20 гривен и в течение нескольких минут

October 20, 2015

Для цього достатньо скористатися відкритим реєстром реєстрації нерухомості України.

6 жовтня 2015 Міністерство юстиції України відкрило публічний доступ до реєстру реєстрації нерухомості. Сьогодні кожен громадянин може отримати інформацію по будь-якому суб'єкту, по  прізвищу на зареєстровану власності на території України.

Дана послуга коштує 20 гривень. Виявляється вона через відповідний сайт Мін'юсту України і оплачується через банківську карту.

Докладніше про це читайте в нашому каналі:  Как найти бесплатно собственника земельного участка

З 1 жовтня 2015 також кардинально змінився порядок отримання інформації з реєстру реєстрації нерухомості і реєстру бізнесу всіма державними органами (судами, прокуратурами, органами Харківської міської ради і т. Д.) для своєї роботи.

Якщо до 1 жовтня 2015 року громадянин при зверненні у відповідні інстанції повинен був представити необхідні довідки або з реєстру нерухомості, або з реєстру бізнесу, то сьогодні такі довідки організації повинні отримувати самостійно через Міністерство юстиції України.

З 1 жовтня забезпечено підключення всіх державних органів до даних реєстрів та на практиці це вже реалізовано».

Відповідно до одного з нових законів, з 1 січня 2016 року реєстрація нерухомості та бізнесу повинна перейти до органів  місцевого самоврядування в центри надання адміністративних послуг, до нотаріусів на території всієї України.

(Публикуется на языке оригинала)

Источник: http://uteka.ua/channels_store/publication/Otrimati-informaciyu-pro-neruxomist-teper-mozhna-za-20-griven-i-protyagom-dekilkox-xvilin-10482

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!