Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Подписаны законы, которые дадут возможность провести в стране масштабную термомодернизацию бюджетных учреждений

May 12, 2015

В Україні продовжується реформа енергетики та енергонезалежності. Уряд України розробив закони зенергоефективності, які сприятимуть ощадливому використанню енергетичних ресурсів та створенню нового масштабного ринку енергосервісу з тисячами робочих місць.

Нові закони спрямовані на створення більш комфортних умов у лікарнях, дитячих садках, школах та в інших бюджетних установах за рахунок залучення приватних інвесторів для проведення масштабноїенергомодернізації.

Закони набудуть чинності вже з жовтня 2015 року, на початку опалювального сезону. Органи місцевого самоврядування зможуть укладати з приватними компаніями контракти на послуги з енергозбереження. Заощаджені завдяки впровадженню енергоефективних заходів кошти гарантовано повертатимуться державою інвестору. Бізнес отримає поштовх для розвитку та створення нових робочих місць, а бюджети усіх рівнів - додаткові джерела фінансових надходжень.

Необхідні інвестиції в енергоефективність бюджетної сфери становлять 4,4 млрд. євро.

Сьогодні близько 100 тисяч бюджетних установ потребують проведення термомодернізації, яка дозволить зекономити у 2020 році до 200 млн. куб. м газу та інших ресурсів.

(Публикуется на языке оригинала)

 

Источник: http://uteka.ua/

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!