Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Подписан закон об открытии реестров недвижимости, земли и авто

August 7, 2015

Президент України Петро Порошенко підписав закон «Про внесення змін у деякі закони України щодо посилення прозорості у сфері відносин власності з метою запобігання корупції».

Про це повідомили у прес-службі глави держави.

Як наголошується, цей закон сприятиме посиленню громадського контролю за владою, зниження рівня корупції і посилення захисту права власності, запроваджує додаткові заходи контролю за особами, які призначаються на відповідальні посади в органах державної влади і місцевого самоврядування, відновлення довіри громадян до системи влади в Україні, а також створює умови для забезпечення відкритості, прозорості та публічності влади всіх рівнів».

Зокрема, законом передбачається спрощення процедури доступу до відомостей, які містяться у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, надання вільного доступу до Державного земельного кадастру та Єдиного державного реєстру, держателем якого є Державтоінспекція Міністерства внутрішніх справ України.

Також доповнюється закон «Про дорожній рух» статтею 34-1, якою регулюються питання надання інформації про зареєстровані транспортні засоби з Єдиного державного реєстру.

Закон «Про запобігання корупції» доповнюється змінами про місцезнаходження об`єктів, які наводяться в декларації, а саме: назви області, району, населеного пункту, в яких знаходиться об`єкт, наголошується в повідомленні.

(Публикуется на языке оригинала)

 

Источник: http://uteka.ua/channels_store/publication/Pidpisano-zakon-pro-vidkrittya-reyestriv-neruxomosti-zemli-ta-avto-8471

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!