Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Отзыв победительницы акции "Тур выходного дня" Попович Любомиры Владимировны

July 1, 2014

Я, Попович Любомира Володимирівна, працюю в ТзОВ "Мінзавод" м Моршин з травня 1983 р -головним бухгалтером.Я закінчила Львівський технікум харчової промисловості по спеціальності бухгалтер, та Львівський державний університет ім Івана Франка (економічний факультет).

Ні одного дня я не пожаліла про свій вибір професії.Моя робота-це постійний розвиток, навчання, розробка і втілення. Професія бухгалтера недооцінена зате дуже потрібна.

Понад 5 років я виписую журнал "Баланс".  "Баланс" для мене став помічником і порадником, наставником в роботі.Ще хочеться висловити подяку "Баланс-клуб" за увагу до нас, за подарунки, які ми отримуємо (календар,щотижневик, ж-л "Мой милый бухгалтер").

З журналу "Баланс" я дізналась про акцію "Тур вихідного дня". Я заповнила анкету і відправила її. І вже 27 лютого мені подзвонили з редакції журналу і привітали з перемогою. Це мій перший виграш в житті.З 9 по 11 травня я з чоловіком була в Одесі. Цікаві екскурсії, прекрасний готель, першокласне обслуговування, дуже приємна Оленка, яка займалася організацією нашої подорожі створили нам приємний позитивний настрій,та незабутні враження.

Я хочу подякувати за" Тур вихідного дня" і  побажати всім працівникам журналу "Баланс" і надалі допомагати, навчати, наштовхувати на мудрі думки, знаходити завжди і у всьому позитив і нехай він повернеться вам сторицею. А також всім людям мирного неба, спокою в ваших домівках,любові в серцях.

З вдячнісю та повагою Л.Попович.

[i1486]
из

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!