Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Обеспечение гражданам свободного доступа к информации в сфере формирования коммунальных тарифов

August 17, 2015
Президент Петро Порошенко планує внести на розгляд парламенту законопроект про забезпечення громадянам вільного доступу до інформації у сфері формування комунальних тарифів.
Про це заявив представник Глави держави в Кабміні Олександр Данилюк.
«Президент вносить до Верховної Ради законопроект «Про особливості доступу до інформації в сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного постачання та водовідведення », – сказав Данилюк.
За його словами, законопроект покликаний забезпечити прозорість тарифоутворення для споживачів і стимулювати до “енергоефективної поведінки”.
Цей документ зобов’язує органи місцевого самоврядування, до повноважень яких віднесено встановлення тарифів, через ЗМІ, інформаційні стенди, веб-сайти та платіжні документи надавати споживачам дані щодо формування тарифів.
“Мова йде про розмір тарифів, складових тарифів, зіставленні цих тарифів в різних регіонах України, а також в Україні та інших державах, прогнози змін цін і тарифів, про якісні характеристики послуг, фактичні обсяги споживання за попередні періоди і стан розрахунків за використані ресурси, розмір нарахованих пільг і субсидій, про порядок надання та нарахувань субсидій, направлених інвестиційних програм, джерелах їх фінансування, залучених кредитах і їх цільове призначення, а також про заходи з енергозаощадження та державні цільові та інші програми з енергозбереження “, – уточнив представник Президента.

Источник: http://uteka.ua/channels_store/publication/Zabezpechennya-gromadyanam-vilnogo-dostupu-do-informacii-u-sferi-formuvannya-komunalnix-tarifiv-8721

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!