Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

«Об утверждении Перечня платных услуг, которые могут предоставляться бюджетными учреждениями культуры, основанными на государственной и коммунальной форме собственности»

March 30, 2015

Мінкультури розробило проект нового Переліку платних послуг, які можуть надаватися бюджетними закладами культури, заснованими на державній та комунальній формі власності, який розміщено на офіційному веб-сайті Міністерства (розділ «Громадське обговорення») для отримання пропозицій та зауважень.

Зазначеним проектом планується замінити нині діючий Перелік платних послуг, які можуть надаватися закладами культури, заснованими на державній та комунальній формі власності, затверджений постановою КМУ від 12.11.2011 р. № 1271.

Так, до платних послуг, зокрема, пропонується додати такі:

  • надання послуг з трансляції вистав закладами культури за допомогою мережі Інтернет.
  • Планується розширити і додаткові бібліотечні послуги. А саме дозволити закладам культури надавати платі послуги з:
  • продовження терміну користування документами, резервування документів, нічний абонемент;
  • інформаційно-бібліотечного обслуговування підприємств, установ і організацій;
  • роздрукування інформації з електронних носіїв на бібліотечному обладнанні;
  • ламінування документів користувача;
  • експонування рекламних матеріалів сторонніх організацій або фізичних осіб в приміщеннях бібліотеки або на сайтах бібліотек;
  • розміщення рекламної продукції та рекламних конструкцій під час проведення вистав, театральних та музичних постановок, концертів, оперних і балетних спектаклів, інших постановок, виступи артистичних груп, труп, оркестрів та окремих артистів, концертів-презентацій, фестивалів, бенефісів, естрадних шоу, циркових вистав, демонстрація відео- і кінофільмів.

Зауваження та пропозиції приймаються в термін до 6 квітня 2015 року в письмовому та електронному вигляді на адресу Міністерства культури України – 01601, м. Київ, вул. І. Франка, 19, конт. тел. 234-15-61

E-mail: n.gutsul@mincult.gov.ua

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!