Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

О своевременном исполнении бюджетных обязательств распорядителями и получателями бюджетных средств

December 22, 2015

У зв’язку із завершенням бюджетного року Казначейство звертає увагу розпорядників, одержувачів бюджетних коштів та інших клієнтів.

Наприкінці бюджетного періоду запланований найбільший обсяг бюджетних асигнувань, у тому числі на капітальні видатки. Розпорядниками бюджетних коштів проводяться та завершуються найбільш суттєві та значні за обсягом закупівлі товарів, робіт та послуг. У цей період найбільшу питому вагу серед документів, які надаються розпорядниками бюджетних коштів до органів Казначейства, мають місце договори, які укладені за результатами проведення процедур закупівлі за державні кошти.

Враховуючи зазначене та з метою рівномірного навантаження на бюджет, Казначейство  звертається до розпорядників та одержувачів бюджетних коштів з проханням не зволікати з укладанням договорів на придбання товарів, робіт та послуг та забезпечити у цей період рівномірне та своєчасне подання до органів Казначейства документів на їх оплату, не залишаючи значний обсяг неоплачених документів на останні дні року. Такі заходи дозволять уникнути в кінці бюджетного року високої робочої напруги на працівників Казначейства та створять умови для ефективної взаємодії між клієнтами та Казначейством.

Звертаємо увагу, що відповідно до статті 23 Бюджетного кодексу України усі бюджетні призначення втрачають чинність після закінчення бюджетного періоду.

Джерело: http://uteka.ua/channels_store/publication/SHHodo-svoyechasnogo-vikonannya-byudzhetnix-zobov%E2%80%99yazan-rozporyadnikami-ta-oderzhuvachami-byudzhetnix-koshtiv-12280

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!