Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

На "молодежное" жилье государство в 2016 году может направить миллиард гривен

December 23, 2015

Комітет Верховної Ради з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства наполягає на збільшенні видатків з Державного бюджету на програму доступного житла. Пропонується на ці цілі спрямувати 1 млрд грн.

Відповідний лист-пропозицію вже направлено до парламентського Комітету з питань бюджету, передає прес-служба Державного фонду, сприяння  молодіжному житловому будівництву.

В свою чергу, народні обранці пропонують об’єднати різні житлові програми та механізми, які розпорошені між різними головними розпорядниками бюджетних коштів, та запровадити уніфіковані інструменти підтримки громадян у вирішенні житлового питання.

Поміж тим, ВА «Укрмолодьжитло» у відкритому звернені закликало владу передбачити у Дербюджеті  1 млрд грн. на надання пільгових довготермінових кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) і придбання житла.

У зверненні наголошується, що наразі 46% молодих українців вважає, що сприяння забезпеченню молоді житлом має бути пріоритетним напрямком державної молодіжної політики. Більш пріоритетним для молоді (49%) залишається лише питання сприяння зайнятості та самозайнятості.

(Публикуется на языке оригинала)

Источник: http://uteka.ua/channels_store/publication/Na-%22molodizhne%22-zhitlo-derzhava-u-2016-roci-mozhe-napraviti-milyard-griven-12303

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!