Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Контроль операций с драгоценными металлами и драгоценными камнями

August 5, 2015

Відповідно до наказу Мінфіну від 24.06.2015 № 594 Про затвердження Змін до деяких наказів Міністерства фінансів України з питань здійснення операцій з дорогоцінними металами і дорогоцінним камінням всі повноваження, які належали Державній пробірній службі України щодо обліку, створення та ведення реєстру суб’єктів господарювання, які здійснюють операції з дорогоцінними металами і дорогоцінним камінням, а також щодо реєстрації відбитків іменників, перейдуть до Міністерства фінансів України.

При поданні заяви про реєстрацію відбитків іменників — спеціальних знаків суб’єкти господарювання не повинні додавати копію платіжного документа.

Також виключено правило щодо повернення виготовлювачу іменника одного примірника дозволу на використання іменника на території України.

З реєстру суб’єктів господарювання, які здійснюють операції з дорогоцінними металами і дорогоцінним камінням, не виключатимуть тих суб’єктів господарювання, яким за результатами перевірки Мінфіном встановлено припинення здійснення операцій з дорогоцінними металами і дорогоцінним камінням.

Наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

(Публикуется на языке оригинала)

 

Источник: http://uteka.ua/channels_store/publication/Kontrol-operacij-z-dorogocinnimi-metalami-i-dorogocinnim-kaminnyam-8381

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!