Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

ГРС обнародовала проект Закона «Об обществах с ограниченной и дополнительной ответственностью»

February 12, 2016

Центр комерційного права за участю відомих українських експертів у сфері корпоративного управління та з урахуванням кращих міжнародних практик підготував проект Закону «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю».
Проект пройшов численні обговорення у професійному середовищі правників та, в цілому, отримав схвальні відгуки. Пропозиції учасників обговорення, що не суперечать Концепції реформування законодавства про товариства з обмеженою відповідальністю, були враховані при подальшому опрацюванні проекту.
Законопроект пропонує спростити заснування товариств з обмеженою відповідальністю, виводить на цивілізований рівень відносини між учасниками, посилює захист права власності, збалансовує інтереси учасників і кредиторів товариства. Передбачається також ліквідувати будь-які бар'єри, що стримують або заважають розвитку бізнесу, та водночас вводяться запобіжники проти зловживання правами з боку мажоритарних учасників на шкоду інтересам міноритарних учасників та третіх осіб.

(Публикуется на языке оригинала)

Источник: http://uteka.ua/channels_store/publication/DRS-oprilyudnila-proektu-Zakonu-Pro-tovaristva-z-obmezhenoyu-ta-dodatkovoyu-vidpovidalnistyu-13529.

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!