Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Государственная казначейская служба Украины запускает систему «Клиент Казначейства - Казначейство»

May 26, 2015

Головні управління Державної казначейської служби України у Волинській, Житомирській, Запорізькій, Київській, Миколаївській та Рівненській областях спільно з представниками Центрального апарату Державної казначейської служби України успішно провели синхронізацію баз ПТК «Е-Казна» з базою Сorp2 (СДО) Центрального апарату Державної казначейської служби України і забезпечили адміністрування ПТК «Клієнт Казначейства-Казначейство» з обласного рівня.

Ці головні управління Державної казначейської служби України тепер на своєму рівні оперативно забезпечують надання/скасування доступу новим клієнтам до ПТК «Клієнт Казначейства - Казначейство» відповідно до поданих заявок на підключення користувачів до системи дистанційного обслуговування.

Синхронізацію робочих баз решти головних управлінь Державної казначейської служби України буде здійснено до кінця травня поточного року.

Це надасть змогу забезпечити підключення клієнтів до системи дистанційного обслуговування усіма територіальними органами Державної казначейської служби України на всій території України без обмежень.

Просимо розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів звернути увагу на те, що з початку червня поточного року на всій території України буде забезпечено безперебійне підключення до системи дистанційного обслуговування та прийняти активну участь у підключенні до системи дистанційного обслуговування.

(Публикуется на языке оригинала)

 

Источник: http://uteka.ua/

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!