Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Госпродпотребслужба будет координироваться через Министра аграрной политики и продовольствия

November 20, 2015

Держпродспоживслужба координуватиметься через Міністра аграрної політики та продовольства. Відповідне передбачено постановою Кабінету Міністрів України  від 18 листопада 2015 р. № 942 «Про внесення змін до розділу III схеми спрямування і координації діяльності центральних органів виконавчої влади Кабінетом Міністрів України через відповідних  членів Кабінету Міністрів України».

Відповідно до змін діяльність Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів спрямовуватиметься та координуватиметься Кабінетом Міністрів через Міністра аграрної політики та продовольства. Це забезпечить ефективність роботи служби.

При ухваленні рішення враховано, що саме Міністр агрополітики є керівником профільного центрального органу виконавчої влади, який формує та забезпечує державну аграрну політику, політику у сфері сільського господарства та з питань продовольчої безпеки держави, а також державну політику в галузях ветеринарної медицини, безпечності харчових продуктів, у сферах карантину та захисту рослин,охорони прав на сорти рослин, нагляду (контролю) в агропромисловому комплексі. Нагадаємо, що Постановою Кабінету Міністрів від 2 вересня 2015 р. № 667 затверджено Положення про Державну службу України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

(Публикуется на языке оригинала)

Источник: http://uteka.ua/channels_store/publication/Derzhprodspozhivsluzhba-koordinuvatimetsya-cherez-Ministra-agrarnoi-politiki-ta-prodovolstva-11451

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!