Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Гослекслужба лишилась права на лицензирование лекарств и медизделий

August 28, 2015

З 26 серпня ліцензуванням ліків і медичних виробів в Україні займається Державна служба з лікарських засобів і контролю за наркотиками

Кабінет міністрів України позбавив Державну службу України з лікарських засобів (Держлікслужба) повноважень органу ліцензування.

Як повідомляється на сайті Держлікслужби, відповідно до постанови уряду №609 від 5 серпня 2015 року "Про затвердження переліку органів ліцензування та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабміну України", з дня опублікування нормативного акта 26 серпня здійснювати функції Держлікслужби буде Державна служба з лікарських засобів і контролю за наркотиками.

Крім того, згідно з постановою, новостворений орган здійснюватиме ліцензування господарської діяльності у сферах культивування рослин, включених до таблиці I переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів; розробки, виробництва, виготовлення, зберігання, перевезення, придбання, реалізації (відпуску), ввезення на територію України, вивезення з території України, використання, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, включених до зазначеного переліку.

Як повідомлялося, розпорядженням №620-р від 17 червня 2015 Кабмін розпорядився створити комісію з реорганізації Держлікслужби. Згідно з текстом документа, уряд доручив провести реорганізацію відомства у шестимісячний строк. Головою комісії призначено першого заступника глави Держлікслужби Олена Алексєєва.

(Публикуется на языке оригинала)

Источник: http://uteka.ua/channels_store/publication/Derzhliksluzhba-pozbulasya-prava-na-licenzuvannya-likiv-i-medvirobiv-9071

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!