Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Требования к системам аварийного охлаждения ядерного топлива и отвода тепла к конечному поглотителя

February 5, 2016

Держатомрегулювання наказом від 24.12.15 р. № 233 затвердила Вимоги до систем аварійного охолодження ядерного палива та відведення тепла до кінцевого поглинача.
Документом встановлюються вимоги до систем і елементів атомних станцій з реакторами з водою під тиском, які виконують функції аварійного охолодження ядерного палива в активній зоні реактора та басейні витримки відпрацьованого ядерного палива, відведення тепла від нього та передачі до кінцевого поглинача.
Ці Вимоги обов'язкові для всіх юридичних і фізичних осіб, що здійснюють або планують здійснювати діяльність, яка пов'язана з проектуванням (конструюванням), будівництвом, монтажем, реконструкцією, виготовленням та експлуатацією систем і елементів атомних станцій, які виконують функції аварійного охолодження ядерного палива в активній зоні реактора й басейні витримки відпрацьованого ядерного палива, відведення тепла від нього та передачі до кінцевого поглинача.

(Публикуется на языке оригинала)

Источник: http://uteka.ua/channels_store/publication/Vimogi-do-sistem-avarijnogo-oxolodzhennya-yadernogo-paliva-ta-vidvedennya-tepla-do-kincevogo-poglinacha--13279.

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!