Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

З-й етап конкурсу «Кращий бухгалтер України – 2021»

October 26, 2021

Шановні конкурсанти! 22 жовтня завершилися перші два етапи конкурсу «Кращий бухгалтер України – 2021» (онлайн-тестування на сайті https://ua-award.uteka.ua). Із цього дня реєстрацію учасників конкурсу припинено.
Вітаємо тих учасників, які впоралися з нашими тестовими завданнями, успішно подолали два етапи та вийшли на фінішну пряму! Попереду на вас чекає найцікавіше – третій етап конкурсу! На ньому ми пропонуємо конкурсантам написати творчу роботу на тему «Як налагодити роботу бухгалтерії під завдання бізнесу (установи) з описом цілей, завдань і функціоналу фінансово-бухгалтерської служби».

Чому ми обрали саме цю тему?

Розвиток автоматизації, штучного інтелекту, створення нових або коригування існуючих бізнес-процесів змушують бухгалтера встановлювати ефективні комунікації під час підготовки бухгалтерської (фінансової) звітності та формування й подання управлінської інформації особам, які приймають рішення.

Річ у тім, що багатьом підприємцям потрібні стрункі таблиці із числами, у яких вони знайдуть важливу для себе інформацію про витрати, майбутні платежі та суми, які можна вилучити з бізнесу на розвиток.

Ми хочемо спонукати всіх членів бухгалтерської спільноти критично замислитися над тим, як бухгалтерові налагодити роботу бухгалтерії під завдання бізнесу (установи) з описом цілей, завдань і функціоналу фінансово-бухгалтерської служби.

Тому завдання учасникам третього етапу буде таким: у творчій роботі вам необхідно поділитися з колегами своїм успішним практичним досвідом, як шляхом правильної організації роботи з урахуванням цілей і завдань бізнесу (установи) вам удалося підвищити цінність, значущість і статус бухгалтерської служби.

Результатом роботи повинен бути розроблений план підтримки підприємств (установ) у кризовій ситуації, який допоможе вашим колегам якісно виконувати свої обов’язки, а також розширити свій професійний кругозір.
Докладні вимоги до змісту, оформлення та подання творчої роботи викладено в листі, який кожний учасник третього етапу отримає (або вже отримав) на свою електронну пошту.

Готові роботи приймаються до 12 листопада включно.

Роботу буде оцінювати незалежне журі в складі представників державних органів, переможців і фіналістів конкурсів «Кращий бухгалтер України» минулих років, представників редакцій видань ВКК «Баланс-Клуб» і бухгалтерів (повний склад журі представлено на сайті https://ua-award.uteka.ua).

За підсумками оцінки журі відбере 10 кращих робіт, автори яких і стануть переможцями конкурсу «Кращий бухгалтер України – 2021». На врочистій церемонії нагородження 19 листопада всі переможці отримають сертифікат «Головний бухгалтер – майстер обліку та адміністрування, партнер керівника і держави» і подяку Міністерства фінансів.

Сподіваємося, що написання творчої роботи дозволить повною мірою виявити ваші знання, досвід, управлінські навички, уміння нестандартно вирішувати проблеми, грамотно й переконливо викладати свої думки.

Беріться за роботу прямо зараз! Бажаємо вам успіху, до перемоги залишився один крок!

З повагою
оргкомітет конкурсу «Кращий бухгалтер України»

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!