Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Вітаємо із Днем бухгалтера та аудитора!

July 16, 2020

Шановні колеги та друзі!
Сьогодні ми святкуємо День бухгалтера та аудитора. Це професійне свято людей, які «крутять колесо» бізнесу, підтримують фінанси в порядку, забезпечують економічну безпеку підприємства.
Тому саме сьогодні у всіх керівників є чудовий привід для того, щоб укотре висловити свою вдячність представникам цих професій, дати їм відчути свою цінність.
А в тих, хто тільки вибирає свій шлях у житті та хоче зайнятися бухгалтерською та аудиторською діяльністю, є чудова можливість у цей святковий день відчути себе частиною шанованого професійного співтовариства.
Напевно керівники підприємств сьогодні будуть вручати своїм бухгалтерам дипломи, премії, подарунки. А ми, громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», улаштували для всіх бухгалтерів України тритижневий святковий онлайн-ярмарок, наповнений позитивом і приємними сюрпризами.
Зареєструватися для участі в ярмарку можна абсолютно всім бухгалтерам за посиланням https://www.ube-ua.com/yarmarka. Приєднуйтеся до нас! Зі святом, із Днем бухгалтера та аудитора!

Аполлон ПОЗОВ,
голова ради громадської організації
 «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!