Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Закон про бухоблік, план рахунків, стандарти

January 10, 2020

Щоб грамотно організувати та вести бухгалтерський облік на підприємстві, треба знати правила його організації та ведення. Багато років сферу бухобліку революційні зміни обходили стороною. Але за останні два роки проведено реформи, які вплинули на діяльність багатьох суб'єктів господарювання. Яскравий приклад таких змін – дисконтування довгострокових заборгованостей і зобов'язань.
Щоб ви мали актуальну редакцію бухгалтерських нормативних документів, ми підготували практичне керівництво № 1 «Закон про бухоблік, план рахунків, стандарти».

У цьому виданні публікуються зі змінами та доповненнями:
• основний законодавчий акт, що регулює порядок ведення бухобліку в Україні, – Закон  від 16.07.99 р. № 996-ХIV «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні»;
• національні положення (стандарти) бухгалтерського обліку, які визначають принципи й методи ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності в Україні;
• План рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов'язань і господарських операцій суб'єктів малого підприємництва;
• План рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов'язань і господарських  операцій підприємств та організацій, а також Інструкція з його застосування.
Не забули ми й про державні та комунальні підприємства, для яких установлено особливості бухобліку. Видання містить положення про порядок ведення бухгалтерського обліку окремих активів та операцій такими підприємствами.

Для вашої зручності ми склали алфавітний покажчик термінів НП(С)БО та перелік цінних документів і роз'яснень щодо практичного застосування кожного бухгалтерського стандарту.

Сподіваємося, що наше видання стане настільною книгою як для досвідченого, так і для бухгалтера-початківця. Ви ж прекрасно розумієте, що помилки та неточності в бухобліку можуть призвести до помилок у податковому обліку та, як наслідок, – до штрафів.

Нормативно-правові документи подано станом на 1 січня 2020 року.

Документи, розміщені в практичному керівництві, будуть корисними керівникам підприємств, бухгалтерам, фінансистам, економістам, аудиторам, студентам економічних спеціальностей.

Замовляйте прямо зараз!

Передплатіть практичні керівництва через редакцію:
• за номерами (044) 521-03-95, (056) 370-44-25, (067) 544-19-29;
• по електронній пошті product@balance.ua

Працюйте впевнено та без помилок!

⤷ ЗАМОВИТИ ⤶

Новини за темою:

Перелік тем практичних керівництв серії «Бібліотека «Баланс»:
- (І квартал 2020 року);
- (ІV квартал 2019 року);
- (ІІІ квартал 2019 року).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!