Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Перелік тем практичних керівництв серії «Бібліотека «Баланс» (ІІІ квартал 2020 року)

April 10, 2020

ПК № 13 «Виробничий облік у промисловості та сільському господарстві» (липень)
Наше практичне керівництво допоможе вам вирішити питання, пов’язані з організацією, документальним оформленням, обліком та оподаткуванням виробничих операцій у промисловості та сільському господарстві. Ми розповімо, зокрема, як вести облік руху виробничих запасів, незавершеного та допоміжного виробництв, як розпочати та обліковувати випуск нової продукції, формувати собівартість готової продукції та продукції з давальницької сировини. Також ми підготуємо для вас зразки заповнення первинних документів.

ПК № 14 «Кадрові документи: приклади оформлення» (липень)
Що насамперед потрібно показати перевіряючим Держпраці? Кадрові документи. Причому помилки, які можуть бути допущені при їх оформленні, коштують дуже дорого. Як оформити кадрові документи так, щоб у ході перевірки не виникли проблеми, ми розповімо в цьому виданні та покажемо на прикладах із заповненими зразками. Зокрема, буде розглянутий порядок оформлення прийняття та звільнення працівників (у т. ч. у зв’язку зі скороченням штату та ліквідацією підприємства), установлення простоїв і режиму неповного робочого часу.


ПК № 15 «Розрахунки з контрагентами: правові та облікові аспекти» (серпень)
В умовах браку коштів на поточному рахунку дуже важливо знати нестандартні способи розрахунків із контрагентами. У цьому виданні ми розповімо, як оформити готівкові розрахунки та які обмеження існують при їх проведенні, у тому числі за рахунок фінансової допомоги, отриманої від засновників (або директорів). Також розглянемо бартер, взаємозалік, відступлення права вимоги, переведення боргу, розрахунки векселями. За кожним із цих способів розрахунків будуть висвітлені правові аспекти, облік, оподаткування та практика застосування на числових прикладах.

ПК № 16 «Автоперевезення та транспортне експедирування для перевізників, експедиторів і замовників» (серпень)
Це видання буде присвячене оформленню договорів, обліку та ПДВ-особливостям перевезень по Україні та міжнародних перевезень. У ньому, зокрема, йтиметься про оформлення ТТН і СMR, формування собівартості послуг перевезення, оплату праці водіїв, перевезення вантажів власним транспортом. Ми розповімо про особливості обліку в замовника перевезень (і при перевізнику-резиденті, і при перевізнику-нерезиденті). Також приділимо увагу обліку транспортного експедирування в експедитора-резидента та замовника експедиторських послуг.


ПК № 17 «Виправлення найпоширеніших помилок в обліку та звітності» (вересень)
Редакція підготує матеріали щодо виправлення помилок, які найчастіше зустрічаються в бухгалтерів (виходячи зі звернень на нашу консультаційну лінію та аналізу запитань у соцмережах). Ми розповімо, як виправити помилки в бухгалтерському обліку та фінансовій звітності, а також у звітності з податку на прибуток, ПДВ, єдиного податку, плати за землю та з інших податків, у формі № 1ДФ, а також у звітності з ЄСВ. Порядок виправлення помилок буде підкріплений практичними прикладами зі зразками документів.

ПК № 18 «Торгівля: актуальні питання обліку» (вересень)
Ви займаєтеся цим видом діяльності чи тільки плануєте його розпочати? Тоді вам допоможе наше практичне керівництво, у якому ви знайдете відповіді на запитання, пов’язані з ліцензуванням і патентуванням, ціноутворенням (знижки, уцінки, розпродажі). Ми розповімо, як оформити та відображати в обліку виносну, оптову, роздрібну торгівлю, торгівлю через Інтернет, а також розглянемо багато практичних ситуацій із цієї сфери.

Замовляйте прямо зараз!

Передплатіть практичні керівництва через редакцію:
• за номерами (044) 334-62-70, (056) 370-44-25, (067) 544-07-31;
• по електронній пошті product@balance.ua

Працюйте впевнено та без помилок!

⤷ ЗАМОВИТИ ⤶

Новини за темою:
Перелік тем практичних керівництв серії «Бібліотека «Баланс» (ІІ квартал 2020 року)

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!