Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Перелік тем практичних керівництв серії «Бібліотека «Баланс» (ІІ квартал 2020 року)

March 20, 2020

ПК № 7 «Декларація з ПДВ: заповнення та виправлення помилок» (квітень)
Це практичне керівництво повинно бути під рукою у кожного платника ПДВ. У ньому ми розглянемо порядкове заповнення декларації з ПДВ з усіма додатками до неї, включаючи оновлений у 2020 році додаток 6. Також ми розповімо про те, як правильно заповнити уточнюючий розрахунок у разі помилок в самій декларації з ПДВ та/або її додатках. Всі матеріали будуть подані в зручній наочній формі з числовими прикладами і зразками заповнення. Окрему консультацію буде присвячено особливостям декларування ПДВ сільгоспвиробниками.

ПК № 8 «Відпустка: як правильно оформити та розрахувати» (квітень)
Будь-яка помилка в оформленні та розрахунку відпусткових може призвести до «трудових» штрафів, установлених ст. 265 КЗпП (мінімальний штраф за кожне порушення – 1 МЗП, тобто 4 723 грн). Ми розповімо все про оформлення та оплату щорічної основної та додаткових відпусток, соціальних відпусток і відпусток без збереження зарплати. Буде наведено багато числових прикладів, зразків заповнення документів і звітності.


ПК № 9 «Топ-добірка судових рішень для захисту від штрафів» (травень)
Досить часто в ході перевірок контролюючі органи намагаються застосувати необґрунтовані штрафи. У нашій топ-добірці зібрано позитивні рішення судів за штрафами, пов'язаними із ПДВ, ПДФО, РРО та касовими операціями, за «трудовими» штрафами і т. п. Ці рішення допоможуть вам знайти правильні аргументи в спорах з перевіряючими та відстояти свою позицію. Також із судових рішень ви дізнаєтесь, які помилки робили ваші колеги, а значить, зможете їх уникнути.

ПК № 10 «Підприємцям: вивчаємо нововведення – 2020 на практичних прикладах» (травень)
У 2020 році в нормативному регулюванні діяльності фізичних осіб – підприємців відбулися серйозні зміни. Вони торкнулися як підприємців на загальній системі (стосуються витрат та амортизації), так і єдинників (стосуються застосування РРО, критеріїв віднесення до груп єдинників і т. п.). Про всі ці новації, а також про відносини з найманими працівниками, орендні операції ми розповімо в цьому виданні.


ПК № 11 «Основні засоби в 2020 році: зразки документів та облік» (червень)
У цьому практичному керівництві ми розглянемо від А до Я документальне оформлення та облік операцій з основними засобами: придбання, амортизація, ремонти та поліпшення, переоцінка, продаж і ліквідація. І все це – з урахуванням податкових нововведень 2020 року.

ПК № 12 «Перевірки контролюючими органами: порядок проведення та облік результатів» (червень)
У поточному році оновилися порядок проведення перевірок Держпраці, розміри та правила застосування «трудових» штрафів. У нашому виданні ми докладно висвітлимо ці нововведення. Також ви дізнаєтеся про податкові перевірки, які завжди у фокусі уваги, про перевірки дотримання вимог пожежної безпеки, законодавства про захист прав споживачів та інші перевірки, з якими часто приходять до суб'єктів господарювання. Ми розглянемо процедуру проведення перевірок (підстави, строки, повноваження перевіряючих, пред’явлювані документи), а також відображення їх результатів в обліку підприємства. Крім того, ми надамо вам рекомендації, як правильно оскаржити неправомірні дії перевіряючих.

Замовляйте прямо зараз!

Передплатіть практичні керівництва через редакцію:
• за номерами (044) 334-62-70, (056) 370-44-25, (067) 544-07-31;
• по електронній пошті product@balance.ua

Працюйте впевнено та без помилок!

⤷ ЗАМОВИТИ ⤶

Новини за темою:
Перелік тем практичних керівництв серії «Бібліотека «Баланс» (ІІІ квартал 2020 року);
Перелік тем практичних керівництв серії «Бібліотека «Баланс» (І квартал 2020 року).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!