Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Кращий бухгалтер України-2020: 3 етапи, 3 номінації та 10 переможців

September 15, 2020

Конкурс «Кращий бухгалтер України» проходить у три етапи:

1-й етап: 1 вересня – 22 жовтня.

Тестування: 20 запитань середнього рівня складності, оцінка одного запитання – 3 бали.

Пройдіть тестування, наберіть 33 і більше балів та отримайте:

  • сертифікат «Головний бухгалтер – експерт у галузі оподаткування та економічної безпеки підприємства» (для бухгалтерів комерційних підприємств);
  • сертифікат «Головний бухгалтер – експерт у галузі фінансового планування та контролю за використанням бюджетних ресурсів» (для бухгалтерів бюджетних установ).

2-й етап: 1 жовтня – 22 жовтня.

Тестування: 15 запитань високого рівня складності, оцінка одного запитання – 10 балів.

Пройдіть тестування, наберіть 80 і більше балів та отримайте:

  • сертифікат «Головний бухгалтер – консультант керівника і власників бізнесу з фінансових питань» (для бухгалтерів комерційних підприємств);
  • сертифікат «Головний бухгалтер – консультант керівника з питань управління бюджетними ресурсами» (для бухгалтерів бюджетних установ).

3-й етап: 26 жовтня – 12 листопада.

Формат: творча робота.

Тема для комерційних підприємств та бюджетних організацій: «Бухгалтер у кризовій ситуації: які із заходів економічного, фінансового, управлінського характеру може запропонувати бухгалтер, щоб підприємство змогло підготуватися, пом'якшити та подолати майбутні події (процеси), пов'язані із кризою».

Мета написання творчої роботи: запропонувати план підтримки підприємств у кризовій ситуації, щоб допомогти колегам-бухгалтерам якісно виконувати свої обов'язки перед роботодавцем і вдосконалюватися у своїй професії.

Ваше завдання як автора роботи – запропонувати будь-які з фінансових, економічних та управлінських заходів (на ваш вибір), які були реалізовані на вашому підприємстві або які на вашому підприємстві реалізовані не було (з якихось причин), але які, на ваш погляд, є практично корисними та дієвими, і зробити висновок, як запропоновані заходи можуть допомогти підприємству.

  • сертифікат «Головний бухгалтер – партнер керівника і держави» (для бухгалтерів комерційних підприємств та бюджетних установ).

Не зволікайте з реєстрацією і зважуйтесь!

⤷ ВЗЯТИ УЧАСТЬ ⤶

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!