Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Головний редактор видання «Бібліотека «Баланс» Ірина ЄГОРОВА: «Із Днем народження, «БАЛАНС-КЛУБ»!

October 16, 2020

Шановні колеги!
18 жовтня компанії «Баланс-Клуб» виповнилося 29 років! Усі ці роки ми допомагали бухгалтерам України розбиратися в законодавчих нововведеннях і вирішувати проблеми, пов'язані з обліком та оподаткуванням. Ми випускали видання, проводили семінари, конгреси, форуми для керівників, фінансових директорів, аудиторів і бухгалтерів усієї країни. В умовах нинішньої пандемії COVID-19, нестабільної економічної ситуації та триваючого реформування податкового законодавства в Україні ми, як завжди, тримаємо руку на пульсі та рекомендуємо вам продумані облікові рішення, які можна впевнено й безпечно застосувати на практиці.

Компанія «Баланс-Клуб» не стоїть на місці – ми розвиваємося разом із вами та створюємо для вас зручні канали отримання інформації. Разом з електронним сервісом Uteka ми проводимо вебінари, а також пропонуємо наші видання не тільки в друкованому вигляді, але й в онлайн-версії. Також ми постійно розширюємо авторський колектив – на сторінках наших видань ви знайдете цінні рішення та рекомендації нових авторів (юристів, консультантів із бухобліку та оподаткування, бухгалтерів-практиків) із багаторічним досвідом роботи та вмінням знайти вихід із найскладніших та неврегульованих ситуацій.

Дякуємо вам за те, що всі ці роки ви користуєтеся нашими виданнями, за співпрацю та довіру. Спасибі за ваші запитання, які надходять до нас у редакцію. Формуючи тематику практичних керівництв та інших наших видань, ми ґрунтуємося на ваших побажаннях і прагнемо надати максимально актуальну та корисну інформацію.

Для кожного бухгалтера ми хочемо бути надійним партнером і порадником, допомагаючи підтримувати високий рівень професіоналізму, швидко отримувати нові знання та знаходити відповіді на запитання, які потрібно вирішити тут і зараз, і тим самим сприяти успішній роботі свого підприємства.
Залишайтеся з нами! Упевнена, що разом ми справимося з будь-якими проблемами та зможемо дивитися в майбутнє з оптимізмом!

З повагою
Ірина ЄГОРОВА,
головний редактор видання «Бібліотека «Баланс»

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!