Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Головний редактор журналу «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» Олена АФОНІНА: «Із Днем народження, «БАЛАНС-КЛУБ»!

October 15, 2020

Шановні колеги!
Багато років свого професійного бухгалтерського життя я є великим прихильником видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ». Із самого початку своєї кар’єри на посаді економіста, а потім – головного бухгалтера завжди навчалася, використовуючи його статті, консультації та практичний досвід професіоналів-експертів. І зовсім несподівано, але приємно було три роки тому стати членом команди «Баланс».
Сьогодні ми святкуємо День компанії «Баланс-Клуб». Стільки років наполегливої праці, чудових результатів – це справжня перемога! Компанія давно гармонійно існує на ринку і має свою місію та мету.
Ми прагнемо, щоб кожен бухгалтер країни пишався своєю професією, відчував свою цінність та престиж. Пропонуємо клієнтам власну міцну ресурсну базу та величезний професійний досвід, який постійно та стрімко збагачується. Розширюємо та цінуємо партнерські відносини та намагаємося різнобічно розвивати й укріплювати їх.
Найголовніше та найцінніше, що ми маємо, це радість спілкування з колегами та можливість відчувати себе потрібними професійній спільноті.
Бажаємо компанії й надалі посідати лідерські позиції, будувати грандіозні плани й досягати неймовірних результатів у всіх напрямах своєї діяльності. А колективу компанії – завжди бути доброзичливим, згуртованим і непереможним на тлі здорової конкуренції!

Олена АФОНІНА,
шеф-редактор «БАЛАНС-БЮДЖЕТУ»

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!