Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Читайте у «Баланс» № 7, 2020

February 14, 2020

Шановні колеги!
У новому «БАЛАНСІ» № 7 редакція підготувала для вас спецвипуск «Прибуткова» і «неприбуткова» звітність за 2019 рік»:

Почнемо з головного: хто повинен відзвітувати? Ваше підприємство в 2019 році було суб'єктом загальної системи оподаткування, постійним представництвом або неприбутковою організацією? Або такого статусу ви не мали, але виплачували доходи нерезиденту-юрособі? Тоді вам потрібно відзвітувати про прибуток (доходи).
Із матеріалів спецвипуску ви дізнаєтесь, хто, коли, куд и та за якими формами зобов'язаний подати таку звітність. Ми нагадаємо вам, як заповнити «старі» рядки декларації з податку на прибуток і розповімо, що відображати в нових. Ви взнаєте всі подробиці про те, хто, як і в якому обсязі повинен подати фінзвітність як додаток ФЗ до декларації.
У 2019 році ви перейшли з єдиного податку на загальну систему й почуваєтеся новачком у питанні подання «прибуткової» декларації? Не хвилюйтеся, у консультаціях спецвипуску ви знайдете всі необхідні вам підказки: як заповнити бухоблікові рядки в декларації, яку додати фінзвітність, які рядки не можна «пропустити» та багато чого іншого.
Хто які додатки повинен подати та що в них відображати – читайте в таблиці «Додатки до декларації з податку на прибуток: коротко про головне!»
Ви – медичне КНП, яке ще недавно було бюджетною організацією? Почуваєтеся невпевнено, уперше заповнюючи Звіт по-новому? Немає причин для хвилювання. Спеціально для таких підприємств ми докладно розповіли, як відзвітувати перед податковим органом за 2019 рік та які проблеми можуть при цьому виникнути. У консультації ви знайдете практичні рішення та порядкове заповнення Звіту неприбуткової організації.

Крім того, у спецвипуску опубліковано відповіді на гарячі запитання:
• Який базовий звітний період потрібно вказати в річній декларації, якщо дохід квартального платника за 2019 рік не досяг 20 млн грн?
• Як правильно відобразити у звітності безнадійну дебіторську заборгованість, якщо строк її списання настав у минулому звітному періоді?
• Як відобразити витрати звітного року, якщо документи датовано наступним роком?
• Як підрядникові визнати витрати, якщо на дату балансу замовник не прийняв роботи?
• Яку податкову різницю застосувати щодо благодійності «на спорт»?
Ще більше відповідей на ваші запитання про «прибуткову» звітність – у дайджесті публікацій, розміщеному в БСБ.

«БАЛАНС» – з нами завжди є розвиток!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС» на 2020 рік,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 370-44-25, (044) 334-62-70, (067) 544-07-31 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua ;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!